DJ Bert Van Losser

Bert van Losser kan volgens eigen zeggen maar één ding: sfeer maken. En dat hoor je meteen als je naar Goeiemorgen Overijssel op Radio Oost luistert. Radio maken zit in zijn bloed, alhoewel het niet meteen duidelijk was dat hij dit zou gaan doen.

Bert Losser boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bert Losser.

Buro voor Muziek artiestenbureau boekingen
dj Bert van Losser

Biografie DJ Bert van Losser

Ooit stuurde Bert een cassettebandje op aan RTV Ooost om zich aan te melden als presentator.Tegenwoordig is hij een gerespecteerd vaste Radio en RTV Oost presentator. Bert is veelzijdig, velen kennen ook zijn kracht om als DJ een avondje feest te maken.

Met zijn eigen DJ Booth is hij een graag geziene entertainer op feesten en partijen. Van Queen tot Hazes en van Rod Stewart tot Frans Bauer. Bert kent geen grenzen, het publiek bepaalt. Persoonlijk vind Bert de muziek uit de jaren 80/90 fantastisch, maar uiteindelijk is alles mogelijk. Bert heeft jarenlang als huis DJ opgetreden bij de bekende uitgaansgelegenheid Bill’s Bar.

DJ Bert van Losser boeken

Direct DJ Bert van Losser boeken? Bel 088-4608000

Terug naar boven