Giel Beelen

DJ Gielen Beelen  heeft alles gedaan wat God verboden heeft. Zijn verleden is een en al sex, drugs en rock ’n roll.  En dat allemaal live op de zender. Of het allemaal niet schokkend genoeg was, verscheen hij ook nog poedelnaakt naast Gerard Joling in een TV-spotje.  Giel heeft ook een andere kant. Giel kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd. Op deze pagina meer informatie met betrekking tot het boeken van Giel Beelen. Direct en betrouwbaar DJ Giel Beelen boeken? Bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Giel Beelen Boeken-Radio-Dj-3FM-Veronica

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

 Giel Beelen radiodj

Giel Beelen (1977) begint zijn radiocarrière bij Haarlem 105, de lokale omroep van Haarlem. Hij was, onder andere, te horen op New Dance Radio en werkte bij 10 FM. In 1997 vertrok hij naar 3FM, waar hij te horen was in Pyjama FM. Zendercoördinator Paul van der Lugt ziet hem daar als een echte 3FM dj. Als 3FM in september 2003 een nieuwe programmering in gebruik neemt maakt Giel elke maandag tot en met donderdag tussen zes en acht ‘s avonds het avondprogramma ‘Gigagiel’ voor de NPS. Daarnaast presenteerde hij elke vrijdagavond tussen 19:00 en 22:00 Hard & Giel. Nadat Rob Stenders naar Yorin FM ging kreeg Giel de kans om terug te gaan naar de VARA om de ochtendshow op 3FM te gaan maken. Deze kans nam hij met beide handen aan en daardoor hoor je hem nu elke werkdag tussen zes en negen ‘s ochtends in het programma ‘GIEL!’. Verder is hij ook te horen in de nacht van vrijdag op en zaterdag tussen 1:00 en 3:00 met ‘Nachtegiel’.

In 2007 gaat Giel op uitdrukkelijk verzoek van de VARA ook een televisieprogramma maken. Er kijken bijna een half miljoen mensen naar.  Daarna werd bekend dat hij een uur extra kreeg met zijn ochtendshow op 3FM. Sinds september 2008 duurt ‘GIEL’ tot 10:00 uur. Giel heeft ook diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. In 2003 de Marconi Award voor Beste Programmamaker en in 2005, 2006 en 2007 de Marconi Award voor beste presentator. In 2007 viel zijn programma Giel! in de prijzen met de Marconi Award voor beste radioprogramma. Ook bij de publieksprijzen van de Gouden Radio Ring weet Beelen een aantal Awards te winnen. In 2008 en 2009 wint hij de Zilveren Radio Ster als beste mannelijke presentator. En in 2010 wint hij de Radio Ring voor zijn programma Giel!.

3FM DJ Giel Beelen

In mei 2014 verbreekt Giel het wereldrecord maken: hij zet het nieuwe record op 198 uur en 10 seconden. Giel doet de recordpoging ter ere van het 10-jarig bestaan van zijn ochtendshow op 3FM. Diezelfde maand komt er een documentaire uit over hem. De docu ‘Giel! De doorbraak van een shockjock’ gaat over de doorbraak van Giel op de landelijke radio. En tenslotte zal het eindfeest van het 10 jarig bestaan in Carré worden gevierd. Giel Beelen stopt in Augustus 2017 bij 3FM en bij de publieke omroep. Na ruim 20 jaar gaat Giel uitkijken naar andere uitdagingen in de Media.

Vanaf Oktober 2017 Giel weer in de ochtend tussen 06.00 en 09.00 uur te horen  op Radio Veronica.

Giel Beelen boeken

Giel Beelen is ook regelmatig als DJ in het land te bewonderen. Giel doet dit dan meestal samen met zijn vriend Tom en samen zetten met de beste 90’s & Nu hits de boel op stelten. Voor meer informatie  en beschikbaarheid over de live optredens van Giel Beelen kunt u contact met ons opnemen.

Giel Beelen is beschikbaar voor discotheken, bedrijfsfeesten en festivals. De muziek style is overwegend 90’s & Nu. De show duur van Giel Beelen is 1 x 60 minuten.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven