DJ Hardwell

DJ Hardwell oftewel Robbert van de Corput. Op 15 jarige leeftijd wordt Hardwell via Radio 538 ontdekt dankzij zijn remix van Eminem’s ‘Without Me’. De jonge DJ wordt de drijvende kracht achter de Bubbling Beats cd’s en ook de gelijknamige feesten worden een groot succes. DJ Hardwell boeken voor je evenement? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Hardwell.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Dj Hardwell boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie DJ Hardwell

Dj Hardwell heet in het dagelijkse leven Robbert van der Corput. Op zijn achtste ontdekte hij zijn liefde voor de muziek en begon hij  geinspireerd door verschillende stijlen aan zijn eerste mixen.
Hardwell was een van de eersten die Bubbling remixen maakte van commerciele clubhits. Zijn remix van Without me (de Drunkenmunkey versie) werd een grote discotheken-hit. Via Radio 538 werd hij in contact gebracht met de Klubbheads en verkreeg zo een contract bij Digidance.

In 2003 maakte hij de officiele remix voor de zomerhit Summerjam, die erg veel gedraaid werd. Ook is hij de man achter de populaire Bubbling Beats CD’s en heeft diverse Awards gewonnen, zoals een Urban Award.
Hij draait in clubs en op parties door heel het land. Hij draait Electro/Latin/Groovy House tot Raw Urban en soms zelfs een beetje Techno!

Begin 2014 viel DJ Hardwell flink in de prijzen en sleepte in Miami twee International Dance Awards in de wacht. Hij ontving de prijs Best Global Dj en Best Progressive Electro DJ.

DJ Hardwell boeken

Direct DJ Hardwell boeken? Bel 088-4608000

Terug naar boven