DJ Jeroen Gras

DJ Jeroen Gras draait een gevarieerde opzwepende mix waarin alle verschillende muziekstijlen voorbij komen. Zoals o.a. House, Dance, Moombahton, Urban, Feest & zo nu en dan een Nederlandstalig nummer. Veelal draait hij in feesttenten en op dorpsfeesten. Hij is dan ook een graag geziene gast bij vele bands.

DJ Jeroen Gras boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Jeroen Gras.

DJ Jeroen Gras boeken papa di grazzi dj

Biografie DJ Jeroen Gras

Jeroen Gras treedt al jaren op als Dj bij verschillende bands in verschillende feesttenten in heel Nederland. Zo nu en dan treedt hij ook op in een discotheek in het buitenland. Hij heeft gedraaid in onder andere Lloret del Mar, Malta en Duitsland.
Hij draait een gevarieerde mix van feest tot house van house tot rock en van rock tot Nederlandstalig. Hij leest het publiek en gooit dan de juiste muziek in de mix.
Zijn visie is: Komt men de tent binnen even lekker opwarmen muziek niet te hard de eerste biertjes binnen… Hup, kom maar naar voren het feest gaat beginnen!!
Lekkere muziek voor ieder wat wils en zo opbouwend naar de band toe.

DJ Jeroen Gras is bekend van O.A. De Boer zoekt Vrouw Afterparty, Papa’s Feessie, Nieuwjaarsfeest Hoogeveen, Dorpsfeest Hoogland! en vele andere.

DJ Jeroen Gras boeken

Direct DJ Jeroen Gras boeken? Bel 088-4608000

Terug naar boven