DJ Matsoe Matsoe

Feestkanon! Waar DJ Matsoe Matsoe niet is geweest is het geen feest geweest! Geen zaal is te groot of te klein. Van een grootschalig festival tot een gezellig en intiem feestcafé! Van spectaculaire zomertours in Europa tot clubs door heel Nederland! Met Matsoe Matsoe is het 100% feest!

DJ Matsoe Matsoe boeken? Bij Buro voor Muziek boekt u snel (online) en betrouwbaar dj’s zoals Matsoe Matsoe, DJ Tony Star, DJ Paul Elstak en DJ Mental Theo. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van DJ Matsoe Matsoe.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
DJ Matsoe Matsoe boeken populaire dj boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Matsoe Matsoe

Niemand kon de afgelopen twee jaar om de hitseries Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol heen. De spraakmakende hoofdrolspelers met de harde Haagse G groeiden in raptempo uit in bekende Nederlanders. Zo ook Joey Spaan alias DJ Matsoe Matsoe. DJ Matsoe Matsoe draait voornamelijk opzwepende partyhouse muziek, dit in combinatie met zijn enthousiaste, aparte frisse verschijning achter de DJ Booth betekend garandeert succes op de dansvloer.

Ook is Joey inmiddels een succesvol (luxe) vlogger op Youtube. Zijn kanaal heeft al meer dan miljoen views en ook heeft hij al meer dan 15.000 abonnees op zijn kanaal “MatsoeMatsoeOfficial”. In de zomer van 2016 ontmoette Matsoe Matsoe ‘’MC MYLO’’ in het zonninge Sunny Beach in Bulgarije. Samen hadden zij een ongelofelijke klik en deze shows gaven het publiek zoveel energie. Na de zomertour hebben zij besloten om vanaf 1 november 2016 samen als act op te gaan treden!

DJ Matsoe Matsoe boeken

Direct DJ Matsoe Matsoe boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven