Duo Brainstorm

Duo Brainstorm is bekend van Partyband De Buren, Trainband & Amici.

Duo Brainstorm boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Duo Brainstorm. Brainstrom is een coverduo en bestaat uit een toetsenist-zanger Jan Willem Bronsgeest en zangeres Angelique Duurema. Beide zijn geen onbekenden in muziekland, en hebben jarenlang in populaire coverbands gespeeld zoals onder andere Partyband De Buren, Trainband, Amici.

Wilt u direct Duo Brainstorm of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Duo Brainstorm boeken

Wie zijn Duo Brainstorm?

Duo Brainstorm bestaat uit toetsenist-zanger JW en zangeres/gitariste Angelique. We spelen en zingen liedjes uit de top 2000 in een mix van allerlei stijlen, gevarieerd en altijd dansbaar. Een feest met muziek is een feest vol met sfeer, gezelligheid en dansende mensen.  Een enthousiast publiek dat helemaal uit z’n dak gaat, de ultieme climax, het liefst een paar keer achter elkaar. Een optreden van Brainstorm een surprise-programma dat elke avond weer net iets anders is. Zo blijven we verrassend met een mix van verschillende stijlen.

Met 2 zangstemmen gaan we voor vocaal geweld.Wat wil een mens nog meer? Daarom blijft de uitdaging om iedere keer weer van het begin tot eind een perfecte show neer te zetten. Wij zingen en spelen covers uit de top 2000 op feesten en partijen, in feesttenten, op bruiloften, verjaardagen, maar ook bij jou in de woonkamer, op het terras, onder de parasol, aan de rand van het zwembad, in de kantine, op het biljart, bij het haardvuur, bijna alles kan. De kunst is om een feest naar een hoogtepunt te brengen.

Show

Met een ruim repertoire aan Duitse songs kunnen we ook aardig uit de voeten met die Musik von unserem Nachbarn, met de hits van Helene, Andrea, de klassiekers van Peter Maffay en Heino, maar ook van andere Duitse artiesten zingen we ook graag de covers op jouw Bierfest… Wij beschikken over verschillende geluidssets voor kleine en grotere shows, tot van 30 tot max. 500 personen, en intelligent en bewegend licht. Er zijn ook mogelijkheden met een akoestische setting met piano en gitaar, eventueel tot in de late uurtjes als het moet….wij doen het licht wel uit.

Neem ook eens een kijkje op de website van Duo Brainstorm.

Terug naar boven