• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Duo Brainstorm

Brainstorm-Duo Boeken

Meer informatie over Duo Brainstorm

Duo Brainstorm….wil je een kleinere formatie, maar wel echt een band voor een optreden boeken? Duo Brainstorm is een coverduo met zanger toetsenist en zangeres. Beide hebben jarenlang in populaire coverbands gespeeld zoals onder andere Partyband De Buren, Trainband en Amici. Voor elk feest hebben zij een uitgebreid repertoire, deze professionals weten van ieder evenement een geweldig succes te maken. Een enthousiast duo die begrijpt wat er van hen wordt verwacht, passen zich moeiteloos aan en brengen gezelligheid op gepaste wijze of een feest met een uitroepteken!

Duo Brainstorm bestaat uit toetsenist-zanger Jan Willem Bronsgeest en zangeres/gitariste Angelique. Repertoire uit de top 2000 in een mix van allerlei stijlen, gevarieerd en altijd dansbaar. Een feest met muziek is een feest vol met sfeer, gezelligheid en dansende mensen.  Een enthousiast publiek dat helemaal uit z’n dak gaat, de ultieme climax, dat ga je beleven met dit duo. Een optreden van Brainstorm is een surprise-programma dat elke avond weer  anders is. Zo blijven ze verrassend, muziek op maat met een mix van verschillende stijlen, maar vooral passend voor ieder evenement. Voor dit tweestemmige duo is het een uitdaging om iedere keer weer van het begin tot eind een perfecte show neer te zetten. Inzetbaar voor feesten en partijen, in feesttenten, op bruiloften, verjaardagen, maar ook bij jou in de woonkamer, op het terras, onder de parasol, aan de rand van het zwembad, in de kantine, op het biljart, bij het haardvuur, bijna alles kan. Duo Brainstorm, je moet het beleven!

Met een ruim repertoire aan Duitse songs kunnen ze ook aardig uit de voeten met de hits van Helene, Andrea, de klassiekers van Peter Maffay en Heino, maar ook van andere Duitse artiesten zingen zij de covers op jouw feest… Het duo beschikt over verschillende geluidssets voor kleine en grotere shows, van 30 tot maximaal 500 personen. Naast een perfect geluid, heeft de band ook diverse mogelijkheden voor het uitlichten van het podium, voor kleinere settings, maar ook een bewegende lichtshow voor grotere evenementen. Past op jouw feest of evenement beter een akoestische setting met piano en gitaar? Ook die mogelijkheid is er bij dit veelzijdige duo, eventueel tot in de late uurtjes als het moet….zij doen het licht wel uit.

Duo Brainstorm, altijd & overal succes verzekerd!

 

Prijscategorie: tot  € 1000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Duo Brainstorm

  Gelegenheden
  • Verjaardag
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.