Emmaly Brown

Emmaly Brown boeken

Emmaly Brown boeken, de finaliste van The Voice Of Holland 2014? Wanneer Emmaly zingt is het alleen maar genieten, ze is thuis in elk genre. Ze zingt rock als een rockstar en zingt ballads die je doen dromen. Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u ook alle The Voice Of Holland artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het  boeken van Emmaly Brown.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Emmaly Brown zangeres The Voice of Holland boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Emmaly Brown biografie

Emmaly Brown finaliste van TVOH 2014, heeft niet alleen prettige uitstraling, maar stijgt vooral vocaal uit boven vele anderen .
Wanneer Emmaly zingt is het alleen maar genieten, ze is thuis in elk genre. Ze zingt rock als een rockstar en zingt ballads die je doen dromen. Dit leverde haar de tweede plaats op bij een grote talentenjacht in Amerika.

Miss Brown ontdekte al snel dat muziek haar passie is om mensen te inspireren. Als zoveel meisjes was Emmaly verliefd op Walt Disney ’s filmmuziek en een van haar grootste inspiratiebronnen op muziek gebied.

Het is dan ook niet vreemd dat Emmaly steeds vaker op de bühne staat en mensen verbaasd met haar engelen stem. Er werd ook steeds meer interesse in haar getoond door producers die met haar wilde werken. Door haar ervaring met backingvocals ontwikkelde zij zich tot een professional.

Emmaly heeft al een eigen show “Miss Brown” en deze is te boeken bij Buro Voor Muziek. In deze show laat zij haar veelzijdigheid en talent zien aan Nederland. De show begint met een burlesque vocaal hoogstandje, worden afgewisseld met nummers van Rihanna tot Christina Aguilera. Er bestaat geen genre dat Emmaly niet kan zingen, vaak stiekem beter dan het origineel.

Zangeres Emmaly Brown is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Direct zangeres Emmaly Brown inhuren, neem dan contact op >> 088-460 8000

Terug naar boven