Familie de Bruyn

Familie de Bruyn boeken? Boek nu muzikaal trio Familie de Bruyn of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Familie de Bruyn boeken. Boek nu Familie de Bruyn bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Familie de Bruyn?

Anno nu is Familie De Bruyn opnieuw uitgegroeid tot een begrip in de entertainmentwereld. Als trio brengen de verschillende familieleden de muzikale huiskamersfeer van weleer overal waar ze worden geboekt. Net als toen, gaat de huisraad nu nog altijd mee. Met een piano, bescheiden drums, klinkend koper en een paar knusse schemerlampen maakt Familie De Bruyn een muzikaal bruincafé van elke feestelijke gelegenheid groot of klein. En traditiegetrouw geheel op verzoek.

Cornelis de Bruyn

Familie De Bruyn maakt een vrolijk bruisend bruincafé van elke feestelijke gelegenheid. Als trio van piano/zang, drums en sax, in een smaakvol decor. Nodig ze vooral uit in uw tuin, landhuis ,trouwzaal, bedrijfsfeest of festival, want zoals grootvader Cornelis De Bruyn vroeger al zei: “Voor het concert des levens, heeft De Bruyn wel een plan!”.

Familie de Bruyn boeken?

Familie de Bruyn boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Familie de Bruyn neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Familie de Bruyn of als je meer informatie wilt over Familie de Bruyn en andere Trio’s ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Terug naar boven