Gents

GENTS boeken voor je feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle feest artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de act GENTS.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Gents Boeken Danny Froger Danny Nicolay Wesley Klein

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Gents

Wesley Klein, Danny Nicolay en Danny Froger zijn vanaf nu samen te boeken als de groep “GENTS”.

Als gelegenheidsformatie hebben we in 2014 tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy en de drie uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA al kennis met hun kunnen maken. Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein wisten moeiteloos het publiek mee te krijgen in hun kwalitatieve en sfeervolle optreden.

Het grote succes van de drie vrienden smaakte naar meer en na een lange voorbereiding zijn ze er helemaal klaar voor. Onder de naam GENTS zijn zij nu te boeken voor al uw evenementen. Het optreden is gestoeld op het megasucces van de Toppers formule en concerten. De Gezelligste Meezingact van Nederland! Massaal meezingen en dansen met de bekendste en grootste meezinghits uit heden en verleden. Dit alles samengepakt in swingende medleys die hun succes al ruimschoots hebben bewezen.

De belangrijke pijlers als ‘geschikt voor alle doelgroepen’, ‘ongedwongen feesten’, ‘saamhorigheid versterkend en verbroederend’ zijn zeker van toepassing op het optreden van de nieuwe meezingsensatie GENTS waarbij muzikaliteit en vocaliteit hoog in het vaandel staan.

Bij RTL Life4You hadden GENTS de primeur van de debuutsingle “Dans & Zing”. In de eerste week van de release is de single al Paradeplaat en Puur NL Superschijf. Deze vrolijke uptempo single was de voorjaarshit van 2014. De single wordt ondersteund door een feestelijke videoclip.

Ook waren de heren van GENTS te zien tijdens de Nacht van Oranje 2015 in Ahoy en maakte zij deel uit van de Halftime Show van de Toppers in Concert.

De nieuwste single van GENTS “Geheime Liefde”.

De gezelligste meezingact boeken? Bel Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven