Gibson Brothers

De Gibson Brothers boeken?  Zij touren al meer dan 20 jaar over de gehele wereld en vandaag den dag herkent nog iedereen de Disco Salsa stijl van hen: “PARTY TIME GARANTEED”. Buro Voor Muziek is het artiestenbureau waar u alles wereldartiesten zoals de Gibson Brothers  kunt inhuren voor uw evenement. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de Gibson Brothers.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
gibson brothers boeken burovoormuziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Gibson Brothers

Gibson Brothers, geboren op het Antilliaanse eiland Martinique. Sinds vele jaren woonachtig in Parijs, begonnen hun carrière in 1976.

Hun eerste single “COME TO AMERICA” werd een Europees succes met een nr. 1 notering in Frankrijk en Italië.  Zij schreven “NON STOP DANCE” met een verkoop van 1 miljoen exemplaren Goed voor een nummer 1 notering in België, Nederland en Noord Europa.

1e wereldhit “CUBA” leverde 14 gouden platen op, was een nr. 1 hit in 16 landen. Een nummer 9 notering in de Amerikaanse Bill Board en goed voor een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren.

De Gibson Brothers waren hiermee ook de eerste Franse groep die de eerste plaatsen in zowel de Amerikaanse als in de Engelse lijsten bereikten. Na dit mega-succes volgden onder andere “OOH WHAT A LIFE”  “MARIANNE”. De groep bereikte haar allergrootste succes met “QUE SERA MI VIDA” met een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren.

Opnieuw een gouden plaat in Frankrijk voor meer dan 500.000 verkochte exemplaren van “MY HEART’S BEATING WILD – TIC TAC-TIC-TAC” . De broers waagden zich langzamerhand ook zelf op het gebied van platen produkties. Dit resulteerde in “T’as le look coco” met Laroche Valmont als eerste produkt.

Dankzij het album “EMILY” werden zij in Engeland verkozen als “Groep van het jaar”. De single “LET’S ALL DANCE” met David Christie werd een hit in België. De release van de single “Fire” is opnieuw goed voor een hit in België.  Tien jaar na het album “Emily” verschijnt het nieuwe album “MOVE ON UP”.

De Gibson Brothers boeken

De Gibson Brothers touren al meer dan 20 jaar over de gehele wereld en vandaag den dag herkent nog iedereen de Disco Salsa stijl van de Gibson Brothers. ‘Party time garanteed’

De Gibson Brothers boeken voor uw bedrijfsfeest en u bent gegarandeerd van een act waarover iedereen nog lang napraat. Direct de Gibson Brothers boeken? Bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven