Glamourama

Coverband inhuren met 4 zangeressen

Glamourama boeken en krijg een show met méér dan 100 hits in wervelende medleys en een indrukwekkende ledwall maakt standaard onderdeel uit van de podiumopstelling. Dus de vrolijkste coverband van Nederland is nòg leuker, beter en vrolijker! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Glamourama.

 

Glamourama Band boeken feestband met blazers

Biografie band Glamourama

Deze 12-mans formatie valt meteen op door de 4 (!) zangeressen die over het podium rennen en met het grootste gemak de ene na de andere vrolijke meezinger de zaal in slingeren. Spontaan, enthousiast en energiek, en voor elk wat wils. De dames en heren van Glamourama! lachen wat af tijdens het spelen en het plezier dat van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

De dames schromen niet om, gesteund door de acht heren van de band, medleys van Abba, Luv, Boney M en zelfs K3 te spelen. Maar ook Normaal, Ray Charles en Status Quo komen voorbij. En van de Achterhoek tot Amsterdam, het publiek zingt uit volle borst mee.

Van sjieke congressen tot dampende feesttenten, Glamourama! is dè garantie voor een perfect geslaagd feest!

COVERBAND GLAMOURAMA BOEKEN

De band Glamourama geeft in drie spetterende showblokken van ieders 50 minuten een succesvol optreden, optioneel is de XXL versie bij te boeken inclusief ledwall, confettie shooters en twee blazers!

Feestband Glamourama inhuren voor je feest? Bel dan Burovoormuziek.nl 088-4608000

Terug naar boven