Grooveline band

Grooveline band boeken voor uw evenement en gegarandeerd gaat het dak eraf. Met deze ingrediënten is een optreden van Grooveline een performance van topniveau. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van de band Grooveline.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Grooveline boeken coverband Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Grooveline band

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall. Grooveline maakt van elk optreden een intense feestbeleving. Laat je verrassen door een spetterende show met de beste disco classics, de lekkerste hits van de 90’s en de nieuwste songs van dit moment!

 

De Bandleden

De leden van Grooveline beschikken allemaal over een ruime ervaring in de professionele muziekindustrie. De band bestaat uit een te gekke zanger, een charmante zangeres en 4 strakke muzikanten, die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Doordat alle bandleden ook nog eens geweldig kunnen zingen heeft Grooveline maar liefst 5 leadzangers!
Ze beschikken over een groot repertoire. Ze maken geen gebruik van vaste setlijsten. Het repertoire wordt daarom altijd aangepast op het publiek en de sfeer van het feest. Zo sluit Grooveline altijd perfect aan bij elk evenement. Om de show compleet te maken wordt er gebruik gemaakt van een indrukwekkende LED wall en 2 stijlvolle showtrappen. Dit zorgt er voor dat de muziek op originele wijze, visueel wordt ondersteund tot een spectaculair hoogtepunt!

Grooveline band boeken

Grooveline heeft als prioriteit om ieder evenement optimaal te faciliteren, zowel op het podium, als daarbuiten. Ook een prettige en heldere communicatie is daarbij een vanzelfsprekendheid waarmee Grooveline het maximale uit ieder evenement haalt.

Het Dak Eraf!

Met deze ingrediënten is een optreden van Grooveline een performance van topniveau. Gegarandeerd gaat het dak eraf!

Grooveline is te boeken voor een show van 3 x 45 minuten. Direct Grooveline band boeken, bel dan 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven