• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Hanssi Kaizer Schlager Show

Hanssi Kaiser Schlagershow
Foto credit: Bart van Geleuken

Meer informatie over Hanssi Kaizer Schlager Show

Hanssi Kaizer Schlager Show boeken? Beleef de Duitse Schlager hits van de jaren zeventig nogmaals live op het podium. Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig. In de Hanssi Kaiser’s Schlagershow speelt ze op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij houden de vaart erin, improviseert en zorgt voor interactie met het publiek. Boek Hanssi Kaizer nu!

Hanssi Kaiser heeft een nieuwe hobby. In Duitsland geboren maar al jarenlang in Nederland woonachtig. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. In de jaren 70 opgegroeid met Schlager muziek en kinderseries is zijn droom altijd geweest om dit te combineren. Met Hanssi Kaiser’s Schlagerband hoeft hij niet meer te dromen. Hanssi Kaiser komt alleen of met zijn band en brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”.

Beleef de Duitse Schlager hits van de jaren zeventig nogmaals live op het podium. Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig. In de Hanssi Kaiser’s Schlagershow speelt ze op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij houden de vaart erin, improviseert en zorgt voor interactie met het publiek. Nummers van onder andere Costa Cordalis, Heino, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christian passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus. De bandleden zijn allen groot gebracht met de Duitse TV.

Duitse Schlagershow boeken voor je feest

Hanssi Kaiser met of zonder band is door het hele jaar heen te boeken om te zorgen voor “eine Reise in die Vergangenheit” want stiekem is er toch altijd weer dat verlangen om een avond lekker te kunnen meedeinen en meezingen met de Duitse Schlagers van de jaren zeventig. Als of de tijd heeft stil gestaan. Klaar voor een nieuw ervaring en originele Schlagershow, dan boek dit mega meezingfestijn. Er is maar één weg te gaan…… boeken die show.

Een welkome afwisselingen tussen alle rock, pop of dance acts op een festival. Het is vaak genoeg bewezen op bijvoorbeeld Lowlands en Zwarte Cross dat de festivalbezoekers soms even wat anders willen. In deze uur durende show komen alleen maar de Duitse krakers uit de jaren 70 langs en is stilstaan geen optie. Kelen smeren en meezingen, gegarandeerd succes!!

In een 2,5 uur durende show worden de tijden van de ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck nog eens dunnetjes overgedaan. Hier komt Berlin……. Dus geen stampende massa met halve liters bier maar een Duitse avond waar alle bekende hits uit de jaren 70 voorbij komen. Zuruck nach dem Siebziger!!

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Hanssi Kaizer Schlager Show

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.