Hike / Saint & Sinners

Van lieflijk naar wild, van mooie ballads tot harde rock en zelfs hardstyle!

De band Saint & Sinners boeken voor een optreden? Als coverband Hike hebben ze in het verleden al vele feesttenten plat gespeeld! BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Saint & Sinners (vh HIKE).

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Artiesten-bands-djs-kindershows-sprekers-animatie-boeken-burovoormuziek.nl
coverband-saints-sinners-hike-boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Saint & Sinners band

De band bestaat uit vijf absolute topmuzikanten en die klasse willen de mannen verder uitbuiten. Als coverband Hike hebben ze in het verleden al vele feesttenten plat gespeeld!

SAINTS ‘N SINNERS: Van lieflijk naar wild, van mooie ballads tot harde rock en zelfs hardstyle! Bij zo’n muzikale topshow hoort een gloednieuw en perfect geregisseerd visueel concept, met adembenemend licht en de nodige special effects, zoals lasers, low fog en vuur. En… minstens zo belangrijk, met de passie en het spelplezier van de vijf muzikanten zelf.

Imponeren met muzikaliteit, maar uiteraard wel in een eigentijds snel en commercieel jasje, zoals we dat van de band kennen.En dan interessant voor een nog breder publiek. Als vanouds voor de dampende feesttenten, maar straks ook voor popfestivals, grote pleinfeesten, noem maar op. Op ieder groot podium. Dat is wat SAINTS ‘N SINNERS voor ogen heeft.

Wij weten zeker dat SAINTS ’N SINNERS ook op uw evenement een toegevoegde waarde is!

Saint & Sinners boekingen

  • Robin Slutter: Zang
  • Willem Kossink: Drums, Percussie, Basgitaar, Zang
  • Michael Kock: Gitaar, Basgitaar, Drums, Percussie en Zang
  • Remco Wijnands: Basgitaar, Toetsenist, Drums, Saxofoon en Zang

Meer bands als Saint & Sinners

Terug naar boven