HIKE

Van lieflijk naar wild, van mooie ballads tot harde rock en zelfs hardstyle!

De band HIKE boeken voor een optreden? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband HIKE

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
HIKE boeken coverband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn HIKE?

Een zoveelste dertien in een dozijn biografie, gevuld met de mooiste woorden, prachtige complimenten en poëtische beschrijvingen van de waanzinnige grootsheid van de act,  zou de plank in het geval van de (cover)band HIKE volledig misslaan! De vier muzikanten van HIKE zijn hier namelijk véél te nuchter voor, en hebben dit helemaal niet nodig. Feestvierend Nederland weet namelijk al ruim voldoende bij het alleen al horen van de naam, of het zien van de vier bekende blokletters!

Na een onderbreking van 2,5 jaar staan de heren van HIKE weer te trappelen van ongeduld om te doen wat ze al sinds 1998 het liefste doen, namelijk het creëren van dampende gezelligheid en ultieme sfeer op ieder feest! En dat minstens 100 keer per jaar! Een feest met HIKE maakt indruk, en staat gegarandeerd in je geheugen gegrift; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker lekker in de zon!

Trivia:

  • HIKE staat al jaren aan de top van het Nederlandse covercircuit
  • HIKE is uitermate geschikt voor o.a. een tentfeest, pleinfeest, kermis, dancing, privéfeest, etc.
  • HIKE werd meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’ door Party Awards
  • De HIKErmis is een eigen evenement van de band
  • HIKE schrijft ook eigen liedjes, in 2011 werd ‘Lekker Lekker in de Zon’ een ware zomerhit
  • HIKE had meerdere malen haar eigen docuserie op regionale TV

Foto: Guido Pelgrim

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven