Hooked on Red Delicous

Drie heerlijke zangeressen die kunnen dansen, entertainen en bovenal prachtig zingen.

Hooked on Red Delicous boeken

Hooked on Red Delicous boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Hooked on Red Delicous.

Wilt u direct Hooked on Red Delicous of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Hooked On Red delicious boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Hooked on Red Delicous?

Hooked on Red Delicous. Drie heerlijke zangeressen die kunnen dansen, entertainen en bovenal prachtig zingen. Hiermee is het repertoire en uitstraling van Hooked on Red in één klap gigantisch uitgebreid. De drie zangeressen zijn een traktatie voor het oog. Ze zingen nummers van vroeger tot nu en daarnaast kunnen ze ook nog eens geweldig dansen en entertainen. Doe je ogen dicht wanneer de zangeressen individueel hun mannetje staan en je waant je live bij een concert van Duffy, Skunk Anansie of Rihanna. Zo gevarieerd zijn de drie stemmen. Tezamen tikken ze met het grootste gemak ook een liedje van K3 of Destiny’s Child af . Dit even als voorbeeld om maar iets van de veelzijdigheid van het repertoire en deze zangeressen te noemen.

Doorgewinterde muzikanten

De combinatie van de toch al doorgewinterde muzikanten en de in totaal drie zangeressen, hetgeen samen “Hooked on Red Delicious” vormt, geeft een nieuwe frisse dimensie aan het woord allround en multi-inzetbaar. Heerlijk iets dat totaal anders is? Dat krijg je als je Hooked on Red Delicious boekt.

Wat doet Hooked on Red Delicious?

1e set Hooked on Red = band + zanger, 60 minuten hits van nu tot de beste klassiekers

2e set Hooked on Red Delicous = band + 3 zangeressen, 60 minuten showtime

3e set Hooked on Red = band + zanger + enkele nummers zangeres, 30 tot 45 minuten allround feest en ‘inkoppers’

Heeft u Hooked on Red voor het komende jaar al geboekt, maar spreekt “Delicious” u ook aan, schroom niet en bel om deze aanvulling alsnog bij te boeken.

Terug naar boven