Jetset Live

Jetset Live band  is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt Jetset Live! tot dé geschikte live band voor je bruiloft of evenement! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Jetset Live.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jetset band boeken bruiloftband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Jetset

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres, vier energieke topmuzikanten  op één podium: met de band JETSET LIVE! haal je high Energy en de absolute top in huis.

Jetset boeken

De band JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een custom made licht- en LEDwall -show en knallende shooters is het één en al energie op het podium. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor je telkens weer verrast wordt.

Jetset Live boeken

Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, ben je in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren.

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor je bruiloft!

Direct coverband Jetset Live boeken? Bel dan Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

Bekijk ook eens de website van de band Jetset Live!

Terug naar boven