Killer Queen

Killer Queen boeken? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Meer dan 20 jaar na het overlijden van zanger Freddie Mercury, is de nummer 1 Tribute Band ‘Killer Queen’ levendiger dan ooit. Killer Queen werd in 1993 opgericht en trad voor het eerst op in de London University. In 1999 werd Killer Queen uitgeroepen tot “World-wide Best Tribute Band”.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
De queen tribute-band Killer Queen boek je bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

Op het programma, alle gekende hits zoals Radio GaGa, Another one Bites the dust, Somebody to Love, I want to break free, We Are the Champions en uiteraard Bohemian Rhapsody.

Maar niet alleen de muziek wordt op een sublieme manier ten gehore gebracht, Killer Queen weet ook de show als geen ander te evenaren. In de anderhalf uur durende show wordt er aan een razend tempo van kostuums gewisseld en worden er zowel nummers uit de 70’s als uit de 80’s gebracht. Bovendien is de gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, schijnt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van Killer Queen één van de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het boeken van Killer Queen voor uw evenement. Tribute band boeken? Neem vrijblijvend contact op met Buro Voor Muziek voor de allerbeste Tribute acts in Nederland.

Bijzonderheden

  • Januari t/m December.
  • Maandag t/m Vrijdag.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven