Kneiters

Kneiters boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over de Kneiters.

Wilt u direct de Kneitets of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Kneiters boeken - boerenrockband - boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Kneiters, uit Twente, is een nieuwe band in het (boeren)rock en dialectgenre. Nieuw maar alle muzikanten hebben hun sporen meer dan verdiend in diverse bands.  Waaronder:

Spitfires, Rendez Vous, B-Gentle, Big Nick, Dolly en zien Tarrels, Spelbrekers en Diep Triest.

Kneiters onderscheiden zich met name door het spelen van eigen nummers en ook bijzonder, een Spitfires tribute. Naar wens aan te vullen met de man van het eerste uur, Hein van de Spitfires! Optioneel is Hein als zanger bij te boeken voor een set Spitfires. Daarnaast spelen Kneiters uiteraard ook covers van Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bokkers.

Aangezien de mannen van Kneiters allemaal kunnen zingen is er ook een grote variëteit in leadzang maar ook vooral meerstemmige vocals. Met het eerste eigen nummer “Carbid” van december 2017 hebben Kneiters een zeer goede indruk gemaakt. Het nummer is veel gedraaid op diverse media en veel gedownload. De verwachting is in april 2018 een volledig album af te hebben.

Licht en geluid wordt verzorgt door een professioneel bedrijf en het volume is standaard HARD! Op verzoek kan daar iets aan gedaan worden..

Kneiters bestaan uit:

Jan van der Veen: Bas-Zang

Hans Welling: Drums-Zang

Eric Idema: Gitaar-Zang

Gunther Hobo: Gitaar-Zang

Direct boerenrockband Kneiters boeken, bel dan Buro voor Muziek 08-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven