Kraakthelder

De band Kraakhelder boeken en humor, enthousiasme en een goede interactie met het publiek zijn de belangrijkste kenmerken van een KRAAKTHELDER-show! Klik op boek nu om Kraakthelder te boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Kraakthelder.

Kraakthelder boeken coverband poprock Buro voor Muziek

Kraakthelder allround coverband

Geen plein is te groot en geen tentfeest te klein. Overal speelt Kraakthelder de allernieuwste Top-40 hits. Maar ook  de bekendste sfeerverhogende meezingers. Ook krachtige rockcovers en hartstochtelijke ballades maken de performance van Kraakthelder compleet. De afgelopen jaren heeft Kraakthelder  overal in Nederland gespeeld. Van Zeeland tot aan Friesland. Vanaf de kust van Noord-Holland tot aan de Duitse grens.

Hierdoor is Kraakthelder  de laatste jaren uitgegroeid tot een live sensatie van formaat. Kraakthelder staat  altijd garant voor een knallende en energieke show. Kraakthelder staat met hun energieke show altijd garant voor een groot feest! Bewijs hiervoor levert de band telkens weer door de vele knallende optredens, zoals hun Curacao-tour in 2010. Met krachtig ritmewerk, gillende gitaren en swingende sax neemt Kraakthelder u mee in een muzikale reis door de tijd, waarin stevige rock en popnummers worden afgewisseld met pompende feestmuziek.

Boekingen van Kraakthelder

Met een covermix van de bekendste klassiekers, nederpophits en alle andere sfeerverhogende muziek weet Kraakthelder steeds weer de voetjes van de vloer te krijgen en de tent op de kop te zetten.

De band is te boeken op basis van inprikken, licht/geluid tot 350 personen, tot 800 personen en tot 1500 personen met een uitgebreide lichtshow. Buro Voor Muziek informeert je graag, bel 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

 

 

Terug naar boven