Kroepin

Feest zoals feest bedoeld is

Coverband Kroepin boeken voor een optreden? Deze vijf rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres, dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Het repertoire heeft een hoog meezing en meefeest gehalte. Met de  band Kroepin heb je voor je evenement één garantie: FEEST. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over coverband Kroepin.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Kroepin boeken. Boek nu Kroepin bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Kroepin?

Graag stellen we aan u voor:

  • Ylse Bolink, lead-zang
  • Jorn Beld, toetsen/lead-zang
  • Ruben Hanevelt, gitaar/zang/accordeon
  • Rutger Ossewaarde, gitaar/zang/ mondharmonica
  • Boaz Schuppert, basgitaar
  • Jordi Scheperboer, drums

Een van de vetste bands uit het Oosten

Sinds 2005 timmeren deze rasmuzikanten al hard aan de weg om elk feest onvergetelijk te maken. Waar ze vroeger aan de Kroepinsweg begonnen als kindsterretjes, zijn ze uitgegroeid tot één van de vetste bands uit het oosten des lands. De vijf rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres Ylse, dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Met meeslepende medleys en verrassende mashups laten ze een indruk achter die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan. Deze energieke band heeft het allemaal. Door de special effects zoals CO2 & confetti kanonnen kan elk feest tot een nóg hoger level getild worden! Met honderden optredens in de benen, zit het feest maken hen in de genen. Zorg dat je erbij bent dit jaar, want er staan een paar onwijs strakke shows en intieme optredens voor je klaar! Nog steeds niet overtuigd, bekijk dan de promo hierboven!

Wilt u direct Coverband Kroepin boeken? Buro voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor van Kroepin. Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 800

 

Kroepin stopt

De band Kroepin heeft aangekondigd na seizoen 2020 te stoppen. De band is nog te boeken tot oktober te boeken. Wees er snel bij!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven