Kroepin

Feest zoals feest bedoeld is

Coverband Kroepin boeken voor een optreden? Deze vijf rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres, dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Het repertoire heeft een hoog meezing en meefeest gehalte. Met de  band Kroepin heb je voor je evenement één garantie: FEEST. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over coverband Kroepin.

 

Kroepin allround feestband coverband met zangeres kroepin boeken

Wie zijn Kroepin?

Graag stellen we aan u voor:

  • Ylse Bolink, lead-zang
  • Jorn Beld, toetsen/lead-zang
  • Ruben Hanevelt, gitaar/zang/accordeon
  • Rutger Ossewaarde, gitaar/zang/ mondharmonica
  • Boaz Schuppert, basgitaar
  • Jordi Scheperboer, drums

Een van de vetste bands uit het Oosten

Sinds 2005 timmeren deze rasmuzikanten al hard aan de weg om elk feest onvergetelijk te maken. Waar ze vroeger aan de Kroepinsweg begonnen als kindsterretjes, zijn ze uitgegroeid tot één van de vetste bands uit het oosten des lands. De vijf rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres Ylse, dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Met meeslepende medleys en verrassende mashups laten ze een indruk achter die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan. Deze energieke band heeft het allemaal. Door de special effects zoals CO2 & confetti kanonnen kan elk feest tot een nóg hoger level getild worden! Met honderden optredens in de benen, zit het feest maken hen in de genen. Zorg dat je erbij bent dit jaar, want er staan een paar onwijs strakke shows en intieme optredens voor je klaar! Nog steeds niet overtuigd, bekijk dan de promo hierboven!

Wilt u direct Coverband Kroepin boeken? Buro voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor van Kroepin. Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 800

Terug naar boven