Luftwaffel

Luftwaffel boeken? Luftwaffel is een DJ-act die zich onderscheidt met live zang en gebruikt in hun show ook live instrumenten. Veel afwisseling en gegarandeerd feest! Meer informatie over Luftwaffel of andere toffe DJ-act als Beatcrooks, Dansado & de Feestneger en Feestnation boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Luftwaffel DJ-Act boeken bij BVM - Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Luftwaffel?

Luftwaffel is een gloednieuw party-collective, klaar om elke club, festival of feesttent plat te bombarderen. Verwacht een show vol dikke beats en vette meezingers met daarbij belachelijk veel special FX en gekke stunts. Luftwaffel is een DJ-act die zich onderscheidt met live zang en gebruikt in hun show ook live instrumenten. Veel afwisseling en gegarandeerd feest!

Luftwaffel boeken

Luftwaffel boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Luftwaffel neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Luftwaffel of als je meer informatie wilt over Luftwaffel en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Meer toffe DJ-Acts als Luftwaffel boeken?

Terug naar boven