LUV

LUV, Dé pop-/disco sensatie uit de jaren ’70 en ’80 is terug. LUV boeken voor een optreden? Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van LUV.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Luv boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie LUV

LUV, Dé pop-/discosensatie uit de jaren ’70 en ’80 is terug en direct te boeken bij BVM Buro Voor Muziek. Marga Scheide en José Hoebee gaan samen met Ria Tielsch weer het podium op met hun welbekende repertoire. Ria maakte in de jaren ’80 ook al deel uit van de hitmachine. In Nederland bereikte Luv’ met zo’n tien singles de top 5 van de hitlijsten, maar ook in het buitenland scoorde het trio als een trein. Hits als ‘U.O.Me’, ‘You’re The Greatest Lover’, ‘Trojan Horse’, ‘Casanova’ en ‘Ooh, Yes I Do’ waren uiterst succesvol in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken en België. In 1979 ontvangt Luv’ zelfs de Conamus Exportprijs voor succesvolste Nederlandse artiest in het buitenland.

Binnenkort duikt Luv’ de studio in om nieuw materiaal op te nemen met producent Juan Cristobal Losada, die eerder werkte met o.a. Shakira en Ricky Martin.

Boekingen LUV

LUV is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven