Madison

Madison boeken

Madison boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Madison. De oude Grieken wisten het al: muziek is de essentie van de opvoeding. Gelukkig wel, want anders was er van dit stel dissidenten niet veel terecht gekomen! In Madison bundelen 6 ervaren muzikanten hun talenten, eigenzinnigheid en enthousiasme tot een geoliede machine die met gemak ieder feest aan de gang krijgt en houdt.

Wilt u direct Madison of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Buro voor muziek
Madison boek inhuren Buro voor Muziek

Wie zijn Madison

Het recept van deze ijzersterke combinatie begint met de onverstoorbare ritmesectie (Frank de Groot op bas en Hans Lemmen op drums), die elkaar op muzikaal gebied naadloos aanvoelt. Paul Corten (toetsen) en Otto Tuasuun (gitaar) kleden de zaak vervolgens verder aan met melodieuze begeleidingen en meeslepende zangpartijen.

En net als je denkt dat dit gerecht zo al op tafel kan, ontdek je in oma’s kookschrift het geheime ingrediënt… Jami en Tessa Fulmer zetten gezusterlijk een jarenlange muzikale familietraditie voort. Hun passie voor muziek is zonder twijfel genetisch bepaald. De vocalen van de dames bieden genoeg onderlinge variatie om een breed publiek te kunnen bekoren, maar klinken samen altijd als een klok.

Madison heeft een uitgebreid repertoire, dat bijna alle populaire muziekstromingen en –stijlen omvat. Dit maakt de band breed inzetbaar: van discotheek tot bruiloft, van een klein café, tot een festival met duizenden bezoekers, Madison klaart de klus met verve en plezier.

Terug naar boven