• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Magic Unlimited

Magic-Unlimited boeken?

Meer informatie over Magic Unlimited

Oscar, Renzo en Mara Kazàn vormen samen de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van illusie act Magic Unlimited. Spectaculaire illusies, prachtige muziek, oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis. Steven Kazàn verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties, Hij zorgt voor daverende lachsalvo´s! Kortom, een up-tempo illusie show die bruist van levensvreugde!

Boekingen Magic Unlimited

Het jaar 2015 stond in het teken van veel internationale optredens en magische verrassingen. 2015 startte in Berlijn. Hier stonden Oscar, Renzo en Mara een aantal maanden voor uitverkochte zalen in het beroemde theater Wintergarten. Aansluitend volgde een twee maanden durende tournee met de productie ‘Top Secret’. Hiermee veroverde Magic Unlimited samen met vader Hans Kazàn en broer Steven de Nederlandse theaters. Het feit dat Kian Kazan, de jonge zoon van Mara en Renzo, zijn televisiedebuut maakte in de SBS tv-show  ‘We are family’, bewijst dat bij de hele familie Kazàn magic in het bloed zit! In september en oktober 2015 trad Magic Unlimited meermaals op in China. Onder andere in de miljoenensteden Ningbo en Chengdu. Eind oktober werd hun  splinternieuwe goochelboek, ‘Op goochelavontuur met de familie Kazàn’ onthuld. Dit was  tijdens een live televisie-uitzending van het populaire programma RTL Late Night.

Ook  reisden de illusionisten af naar Parijs. Hier werden televisieopnamen gemaakt van de tv-show  ‘Le plus grand cabaret du monde’. Deze uitzending werd door maar liefst 4 miljoen mensen bekeken. Het jaar werd afgesloten met twee uitverkochte Kerstshows. Hierbij stond de gehele Magic Family op het podium. Direct daarna is Magic Unlimited doorgereisd naar het Duitse München. Magic Unlimited stond met 11 shows  avond aan avond in het uitverkochte Prinzregenten theater,

Hoogtepunten:

TV-opnames voor de NBC televisie in het Ceasar´s Palace in Las Vegas.
Het gast-optreden van Magic Unlimited tijdens de New Years Eve special van CCTV in China werd door maar liefs een half miljard mensen bekeken. Uit handen van Prins Albert ontvingen zij de Monte Carlo Magic Star Award. Regelmatig te gast in grote internationale show programma´s. Zoals Le plus grand Cabaret du Monde (Frankrijk), Fernsehgarten (Duitsland), Noche Sencacional (Spanje) en de En Büyük show (Turkije).

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Magic Unlimited

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.