Mannetjes van de Radio

Ga hees naar huis met Martijn Kolkman en ga lekker op de beste dansplaten van dit moment met Menno de Boer. Beiden professionals op radio én in het land, want elk weekend zijn ze te vinden in de feesttenten, cafés, clubs en festivals. Menno hoor je dagelijks in de avonduren op Radio 538 en Martijn vermaakt je in de ochtenduren op één van Nederlands populairste zenders, Q-music. Solo, maar ook samen te boeken als ‘Mannetjes van de Radio’ waarbij Menno en Martijn de strijd met elkaar aan gaan in een heuse DJ battle!

Mannetjes van de Radio boeken voor een optreden ? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) Dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de Mannetjes van de Radio.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
DJ's boeken bij Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Mannetjes Van De Radio

De Mannetjes van de Radio zijn twee landelijk bekende radiopersonality’s (Menno de Boer (538) & Martijn Kolkman (Q-music)) met een groot wekelijks bereik in Nederland. Overdag DJ’s op de twee grootste radiostations van Nederland, in het weekend en nacht DJ’s en entertainers die gaan voor het allermooiste feestje.

Wat ontstond als een concept van twee vrienden voor hun vrienden, is ‘Mannetjes van de Radio’ inmiddels een bewezen concept wat zich perfect plaatst tussen herkenbaar en trendsettend. Geen moeilijke, diepe of snoeiharde tracks. De mannetjes geloven in nieuwe dance, maar gaan ook voor bekende tracks waar je lekker op meezingt. Daarom maken ze wekelijks eigen mashups en remixen die niemand anders heeft. Doordat beiden draaien ligt het tempo en dus de energie op een hoog niveau. Door hun presentatie-ervaring kunnen beide DJ’s als MC perfect inspelen op de zaal. Één ding is zeker: Op een avond kan van alles gebeuren en is de set aangepast aan het moment.

Mannetjes Van De Radio boeken

Direct Mannetjes Van De Radio boeken? Bel 088-4608000

Terug naar boven