Marco Borsato

Ik leef niet meer voor jou, Dromen zijn bedrog, Rood en Ik leef niet meer voor jou zo maar enkele hits van Marco Borsato. Door Marco Borsato te boeken voor je evenement ben je gegarandeerd van een show met live band vol met hits. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Marco Borsato.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Marco Borsato boeken, Artiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Marco Borsato biografie

Marco Borsato is geboren in Alkmaar, als zoon van Roberto Borsato en Mary de Graaf. Het gezin telt verder nog een zoon en een dochter en verhuist naar Italië. In Italie gaat  Borsato’s vader een restaurant aan het Gardameer  runnen. Marco spreekt al snel vloeiend Italiaans. Hij wordt jaren later, in 1990, bekend als zanger als hij ‘De Soundmixshow’. Hij wint met zijn vertolking van het nummer ‘At this moment’ van Billy Vera.

Vanaf dat jaar brengt hij drie Italiaanstalige albums uit. In 1994 stapt hij over op Nederlandstalige nummers, meestal van origine Italiaanse liedjes. Hij breekt door met het nummer ‘Dromen zijn bedrog’ en groeit vervolgens uit tot Nederlands meest succesvolle zanger aller tijden. Vanaf 1998 vervult Borsato de rol van ambassadeur van de Stichting War Child. In datzelfde jaar trouwt hij in Venetië met Leontine Ruiters. Samen krijgen ze drie kinderen: twee zoons en een dochter.

Wist je dat…
– Marco Borsato 14 #1 singles, 6 #1 albums en 4 #1 dvd’s op zijn naam heeft staan
– Marco in 1990 doorbrak als zanger toen hij ‘De Soundmixshow’ won met zijn vertolking van het nummer ‘At this moment’ van Billy Vera
– Marco Borsato maar liefst 20 TMF Awards heeft gewonnen, waaronder 15 keer de TMF Award voor beste Nederlandse zanger
– Marco’s lievelingseten sushi is en dat zijn grote passie, naast het zingen duiken is

— Marco ook fervent fotograaf is, en zijn eerste expositie in 2017 was?

Marco Borsato boeken

Zanger Marco Borsato boeken voor uw event, en u bent gegarandeerd van spektakel. Een show vol hits! Informeer vrijblijvend bij Buro  Voor muziek voor de kosten en voorwaarden om Marco Borsato in te huren >> 088-460 8000

Marco Borsato treedt alleen met band op voor een show van 60 minuten. Marco treedt NIET op privé-feesten, enkel en alleen besloten bedrijfsevents.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven