Marcus & Taylor

Feestband boeken

Feestband Marcus & Taylor boeken

“Wij spelen alles”. Een boute uitspraak van de 4 heren van Marcus and Taylor. Maar ze maken het ook echt waar vanaf ieder podium. En of dat podium nu in een gezellig bruin café staat, of in een enorme feesttent, dat maakt allemaal niet uit. Coverband Marcus & Taylor boeken voor een optreden? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je snel en betrouwbaar de band Marcus & Taylor kunt boeken.Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het band Marcus & Taylor. Wilt u direct Marcus & Taylor of een andere band boeken? Bel dan  088- 460 80 00

Marcus & Taylor allround coverband boeken

Biografie Marcus & Taylor

Marcus & Taylor feestband is een heerlijke band die garant staat voor een show aan gezellige meezingers en echte feestnummers. Met muziek uit de jaren waar de eerste elektrische gitaar was uitgevonden tot en met de muziek van nu. Van rock ’n roll tot de allermooiste Nederlandstalige hits.

Talloze bekende meezingers zullen de revue passeren maar ook de huidige top 40 wordt niet geschuwd. Dit in samenstelling met een flinke scheut humor in de show van feestband Marcus & Taylor. De grote oude piano vormt het middelpunt van de podiumpresentatie die verder wordt aangevuld met een grote boekenkast van een gitaarversterker, warme Perzische tapijten en lampen; een prachtig plaatje om te zien! Vier heren die heerlijk ongedwongen en overal feest maken. 100% feestgarantie met Partyband Marcus & Taylor!

Feestband Marcus & Taylor boeken

De band is in te huren voor een avondvullende show, uitermate geschikt voor festivals, feesttenten, kermissen en personeelsfeesten. De promo op deze pagina geeft een mooie eerste indruk hoe allround, energiek feestband Marcus & Taylor is.

Samenstelling Marcus & Taylor:

Niels Pril – gitaar, vocals en bandleider

Joost Visser – drums, vocals

Martijn Bakker – toetsen,vocals

Ingmar Postma – vocals

 

Terug naar boven