Marijke Helwegen

Marijke Helwegen boeken? Het (on)betwiste icoon van de plastische chirurgie groeide uit tot het symbool van authenticiteit. Vol vuur en vlam presenteert zij zichzelf in het land tijdens openingen, jubilea, presentaties en ontvangsten. Marijke motiveert en stimuleert afdelingen tijdens verkooptrainingen waar zei onder meer spreekt over schoonheid, maakbaarheid en decadentie. Voor bruiloften brengt Marijke – samen met haar witte duiven – vrede en geluk tijdens evenementen en huwelijken. ”

Als Maxima niet kan, dan kom ik wel.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Marijke Helwegen boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Marijke Helwegen

Op zoek naar een spraakmakende, maar bovenal hilarische, act voor Koninginnedag, Koninginnenacht of zelfs op Koningsdag? Dan hebben wij de meest vorstelijke act voor U !

Onder het mom ‘Als Maxima niet kan, dan kom ik wel!’ trekt TV icoon MARIJKE HELWEGEN, gekleed in een prachtige Koninklijke jurk met een vorstelijke sjerp het land in. Op geheel eigen wijze zal zij ieder feest, evenement of presentatie voorzien van een Koninklijk gouden randje. Marijke is overal waar zij verschijnt het absolute glamoureuze middelpunt maar Marijke is bovenal erg aardig, gezellig en benaderbaar.

En Marijke komt niet alleen! Marijke begeeft zich met haar vredesduif Pepeloen in een prachtig gouden barok kooitje, een gouden mand met hierin 2 witte duiven, het koningklijke rode lopertje met afzetpaaltjes en het ‘ondeugende’ hondje Margarita, naar (bedrijfs)presentaties, winkelopeningen en evenementen om haar ontwapenende act op te voeren.

Samen met haar eigen lakei en vredesduif is Marijke 2 uur op lokatie en kan haar aanwezigheid naar wens worden gecombineerd met een (op-maat-gemaakte) speech, Meet & Greet sessie of presentatie!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven