Mega 90’s on tour

Mega 90’s on tour boeken? Muziek uit de 90`s is hot! Buro voor Muziek is de 90’s specialist. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Mega 90’s on tour. Een avondvullend programma met de topacts uit de jaren 90 zoals Vengaboys, T-Spoon, 2 Unlimited en vele andere jaren 90 artiesten behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Mega 90's On Tour - boeken - 90's Drive In Show

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Mega 90’s on tour show

Muziek uit de 90`s is hot! De populariteit van de muziekstromingen uit de 70’s en 80’s neemt langzaam af en verschuift richting de muziek uit de 90’s.
Mega90`s on Tour is een vier uur durende show waar muziek uit de jaren 90 centraal staat. Vanuit een stoere dj-Booth zorgen twee dj`s voor het ultieme 90`s gevoel.
Een heftige lichtshow, verschillende plasmaschermen en een uniek decor zorgen voor de juiste 90`s uitstraling.

Uiteraard is MEGA 90`s on Tour ook te boeken met een originele 90`s artiest om zo het 90`s gevoel nog meer te benadrukken. Een 90’s event op maat is ook mogelijk.

Muzieklijst Mega 90’s on tour

Halverwege de jaren 90 was happy hardcore erg populair. Maar denk ook aan de goede klassiekers qua rock hits uit de jaren 90. Zoals nummers van Nirvana,Anouk, Pearl Jam en Guns & Roses. Het was in de jaren 90 niet cool mee te zingen met boy/girlbands maar stiekem kent iedereen alle nummers van de Backstreetboys, Take That, Spice Girls en Boyzone. We zouden het haast vergeten maar in de jaren 90 hadden ook veel Nederlandstalige artiesten hits. Ook dit genre komt dus aan bod met hits van Marco Borsato, Blof, Clouseau en Andre Hazes.

Buro Voor Muziek is de 90’s specialist in Nederland. Informeer vrijblijvend naar mega 90’s on tour mogelijkheden. Neem contact op of vul het formulier op de pagina in.

Terug naar boven