Millstreet band

De coverband zonder grenzen!

Millstreet band boeken

Millstreet band boeken voor een optreden? MillStreet is terug met entertainer Marc van Demen! Eén van de gezelligste coverbands is weer te zien op de Nederlandse podia. Met de kwaliteit en entertainment zoals u dat gewend bent. Voortaan is ook lead zangeres Lizzy Kreeftmeijer vast bij de band te bewonderen. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Millstreet band.

 

 

 

Millstreet boek je bij Buro voor Muziek

Wie zijn Millstreet?

Millstreet is terug! En wel met leadzanger Marc van Demen. De band is sinds december 2012 weer compleet! De band heeft een uitgebreid repertoire bestaande uit up to date top 40 muziek, jaren 80-90, pop, rock en party coversongs. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash up stijl of voluit door vijf ervaren muzikanten gebracht.

In tien jaar tijd speelde Millstreet meer dan 1500 optredens en ze zijn nog steeds graag geziene gasten op bedrijfsfeesten, bruiloften, discotheken en feesttenten door heel Nederland.

Show

Millstreet de coverband zonder grenzen, met een professionele geluidstechniek en lichtshow passend bij elk evenement!

U bepaald zelf naar wens hoe de band gaat optreden. Millstreet zorgt voor zorgeloos entertainment op maat. Door het vernieuwde concept zijn de gevestigde Millstreet shows onbeperkt uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment.

Wilt u direct Millstreet band of een andere bruiloftsband boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Bekijk ook eens

Terug naar boven