Miss Bont Beats

Dé opkomende vrouwelijke DJ van dit moment: Miss BontBeats. In een rap tempo werd deze vrouwelijke DJ geboekt voor grotere optredens tijdens verschillende festivals in binnen- en buitenland. Haar stijl: EDM met een vleugje deephouse.

Miss BontBeats voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het Miss BontBeats. 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Miss Bont Beats boeken female dj boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Miss BontBeats

In een rap tempo werd deze vrouwelijke DJ geboekt voor grotere optredens tijdens festivals als Wish Outdoor, Bavaria Zo. Festival, Impact Festival en Brandhout Festival. Hierna organiseerde ze vervolgens zelf haar eigen Caribbean tour. De eilanden Bonaire en Curacao werden tijdens haar verblijf geïnfecteerd met haar energieke EDM sound! In Bonaire toverde ze de Spice Beach Club, Karels Beach Bar en Little Havana om tot een kolkende feestmassa. Als klapper op de vuurpijl draaide zij op Curacao tijdens Smash the House Festival op Kokomo Beach met de crème de la crème DJ’s van de wereld zoals: Martin Garrix, Sidney Samson, Lil Jon, Wolfpack, Partysquad, Alvaro, Funk D and many more. Dit festival werd georganiseerd door de koningen van Tomorrowland: Dimitri Vegas en Like Mike. Ook draaide ze in 2017 in het voorprogramma van de Revealed show voor niemand minder dan Hardwell!

Miss BontBeats boeken

Direct Miss Bontbeats boeken? Bel 088-4608000

Terug naar boven