Monica Geuze

Monica Geuze is een naast een succesvolle vlogster ook een verdienstelijke DJ. Naast dat Monica solo DJ is, is ze ook de vaste DJ van Ronnie Flex. In Juni 2015 bracht zij haar eerste single met bijbehorende videoclip genaamd Laten Gaan uit. Op deze track wordt zij bijgestaan door Ronnie Flex, Mafe, Emms (Broederliefde), Frenna (SFB) en Abira. De clip is inmiddels de 8 miljoen views al gepasseerd.

Monica Geuze boeken voor je feest? Bij boekingskantoor Buro Voor Muziek boekt u alle populaire artiesten, bands, dj’s en acts. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van DJ Monica Geuze. 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Monica Geuze - Boeken Vlogster DJ

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Monica Geuze

Monica Geuze (Zwijndrecht, 27 maart 1995) is een Nederlandse vlogster en DJ. Haar debuutsingle “Laten gaan” kwam in de Single Top 100 en staat op nummer 2 van de Oranje Top 30.
Geuze volgde de Theaterhavo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs aan het Develstein College in Zwijndrecht,het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volwasseneonderwijs in Amsterdam.Ze speelde mee in een muziekvideo van Racoon: “Happy Family” (2005). Hierin had ze de rol van een dochter in een ruziënd stel.

Op haar zestiende vroeg Ronnie Flex haar om zijn vaste diskjockey te worden. Na dit drie jaar voor hem te hebben gedaan, draait ze anno 2015 ook voor zichzelf. Haar debuutsingle “Laten gaan”, met daarop de gastartiesten Ronnie Flex, Mafe, Abira Benotti, Frenna en Emms, kwam uit op 31 mei 2015. De single stond in de Tipparade, de Single Top 100 en op nummer 2 van de Oranje Top 30. Het behaalde bovendien 10 miljoen views op YouTube. Ze is daarnaast een “populair vlogster” (Hitkrant), in mei 2016 werd haar kanaal gevolgd door meer dan 200.000 abonnees.

Monica Geuze boeken?

Monica Geuze is te boeken als DJ act voor 1 x 60 minuten, met optioneel bij te boeken een meet & greet met Monica Geuze van 15 minuten.

Direct Monica Geuze boeken? Bel 088-4608000

Terug naar boven