New York Band

New York Band boeken

De New York Band boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over de New York Band.

Wilt u direct de New York Band of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Buro voor muziek
Newyork Band boeken - Big Apple

Wie zijn de New York Band?

De full-size New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie, aangevoerd door een fantastische zanger en zangeres. De band bestaat uit professionele musici die naast hun beroepsopleidingen ook allen reeds ruim hun sporen hebben verdiend in de muziekwereld. Bij bands en acts als Boulevard en Big Apple. Daarnaast was zanger Chris in 2007 finalist bij de X-factor, en heeft zangeres Leonie meerdere malen aan het songfestival deelgenomen in Nederland en het buitenland. Leonie is als backingvocalist ook actief geweest bij nationale en internationale acts. Naast allround repertoire staat bij de New York Band enthousiasme en interactie met het publiek hoog in het vaandel!

Het Repertoire

Naast een enorm repertoire van pop en rock klassiekers waar de New York Band uit put, worden ook de actuele hits niet vergeten. Nummers van Lady Gaga, Gers Pardoel, Triggerfinger en Kings of Leon worden met evenveel plezier gespeeld, als de klassieke krakers van bijvoorbeeld: de Rolling Stones, Tina Turner en Guns ’n Roses. De band werkt continue aan het up-to-date houden van haar repertoire. Geen concert is hetzelfde en graag betrekt de band zoveel mogelijk het publiek bij haar shows. Een onderdeel hiervan is bijvoorbeeld om waar mogelijk de verzoeknummers van het publiek ten gehore te brengen. En mocht iemand uit het publiek het aandurven om een nummer mee te zingen, kom dan van te voren even naar ons toe. We zoeken dan een geschikt moment om jou te laten schitteren!

New York Light

Voor een kleiner feest, kleiner podium, kleiner budget, receptie of elk ander feest waarbij een compacte 4-mans formatie gewenst is er: New York Light!

Dezelfde muzikale kwaliteit en hetzelfde enthousiasme als de New York Band in 6-mans formatie, maar dan bestaande uit 4 muzikanten. Aangevoerd door onze zanger of zangeres.

Terug naar boven