• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Nick & Simon

Nick en Simon boeken

Meer informatie over Nick & Simon

Nick & Simon boeken betekent een show met alleen maar de allergrootste hits! Deze sympathieke muzikale mannen uit Volendam zorgen ervoor dat er nog lang wordt nagepraat over je evenement! Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar je  betrouwbaar en snel alle bekende artiesten, bands en acts kunt inhuren. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Nick & Simon.

Simon Keizer (16 mei 1984) kwam bij Nick Schilder (6 november 1983) in de klas en ze begonnen met zingen.
Het nummer Still searching schreef Simon speciaal voor zijn vader die overleed aan maagkanker. Het duo werd bekend nadat ze veelvuldig te zien waren in de reallifesoap van hun vriend Jan Smit. In 2006 zorgde dat voor een doorbraak met de singles Steeds weer en De soldaat.

Zangers en zangeressen boeken

Binnen een jaar zijn Nick & Simon al niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. In januari van 2007 ontvangen ze een Zilveren Harp, later dat jaar gevolgd door de allereerste TMF Borsato Award. Hun single Kijk Omhoog komt binnen op nummer 2 in de Single Top 100 en is hun grootste hit tot dan toe.

In 2007 zijn Nick & Simon te zien in maar liefst drie realitysoaps. Naast Gewoon Jan Smit krijgen ze hun eigen serie Nick & Simon bij de TROS op Nederland 1. Bovendien begint in dat jaar De Zomer Voorbij, het inmiddels jaarlijks terugkerende programma waarin de jongens met Volendamse vrienden Jan Smit, 3JS, Kees Tol en wisselende muzikale gasten op een zomerse bestemming lol én muziek maken.

Met Rosanne schieten Nick & Simon in 2008 voorgoed de onsterfelijkheid in. Het aanstekelijke nummer staat in totaal maar liefst 55 weken in de Single Top 100 en is in 2008 het meest gedraaide nummer in de Nederlandse horeca, goed voor een SENA Mediatools Award. Vanaf 2015  hebben de mannen jaarlijks een succesvolle theatertour. Daarnaast zijn Nick & Simon veel te zien in diverse tv producties zoals Lekker Nederlands, The Voice etc.

Het immens populaire duo is te boeken met eigen 5 mans band voor uitsluitend besloten kleine shows.

Festivals op aanvraag.

Prijscategorie: € 10000,- tot >
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Nick & Simon

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.