Nie Wies

De boerenrocksensatie uit het Oosten!

Boerenrockband Nie Wies boeken voor een optreden? Nie Wies is de boerenrocksensatie uit het oosten van het land. Ze weten van iedere uitgestorven dansvloer een ware rock ’n roll gebeurtenis te maken. De bandleden hebben allemaal hun sporen verdiend in voorgaande bands. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over boerenrockband Nie Wies.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Nie Wies boeken. Boerenrockband boeken bij BVM - Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Nie Wies?

Nie Wies is de boerenrocksensatie uit het Oosten van het land. Ze weten van ieder feest een ware rock ’n roll gebeurtenis te maken. De mannen van Nie Wies hebben hun sporen verdiend in voorgaande bands en “de koppen’ bij elkaar gestoken om boerenrock covers van o.a. Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bökkers live te presenteren aan het publiek van festivals en feesttenten.

Door deze covers te variëren met af en toe een uitschieter naar Engelstalig wordt er een mooie variatie in de show gebracht. De band heeft verder gevorderde plannen voor eigen nummers welke passen in de sfeer van boerenrock. Op 26 maart 2016 zal officieel hun eerste CD, welke is opgenomen in de studio van Hendrik-Jan Bökkers, officieel worden gepresenteerd.

Samenstelling

Nie Wies bestaat uit de volgende bandleden:

  • Bob Mölder     zang-gitaar.
  • Timo Aarnink     zang-basgitaar.
  • Danny Hutten    zang – slaggitaar.
  • Mark Brinkman  zang- drums-bandleider.

Wilt u direct boeren rockband Nie Wies boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven