One for all

One for all boeken

Na een periode van intensieve voorbereiding en jaren ervaring als beroepsmusicus is Jan zijn éénmansorkest gestart. Met vooraf ingespeelde orkestpartijen, zingt en speelt hij live gitaar, dwarsfluit en saxofoon. Een zeer gevarieerd, niet alledaags repertoire en geluid en belichting naar behoefte maken het uitstekend geschikt voor uw bruiloft, feestavond, receptie, diner dansant of een avondje uit in het plaatselijk café.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jan Mulder boeken One for All boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

De sfeer op uw feest wordt voor een groot gedeelte bepaald door de muziek: Ingetogen achtergrondmuziek, R&B, swingende dance, latin, reggae, pop of rock. Jan bouwt het feest vanaf het begin op met heerlijke sfeervolle instrumentale en vocale easy listening muziek van o.a.: Jan Hammer, The Shadows, Dire Straits, Santana, Eric Clapton, Bossanovas en Argentijns getinte muziek op dwarsfluit en saxofoon en vocale ballads van The Eagles, Ronan Keating, The Corrs, Bee Gees, etc.

Dansmuziek en swing in een opbouw van Amerikaans, Engels en Nederlands repertoire van Tom Jones tot Phil Collins, Enrique Iglesias tot UB 40, Jaren 60, 70, 80 en 90 disco en pop van Lionel Richie tot Kool and the Gang, Santa Esmeralda tot The Gibson Brothers, The Rolling Stones, Madness en The Blues Brothers,

Nederpop en Nederlandstalig van o.a. De Dijk, Marco Borsato, Doe Maar, Golden Earring, Rene Froger en Guus Meeuwis. Spontane feestmuziek, Ierse meezingers, pop, dance en rock classics van o.a. Queen, Bon Jovi en The Simple Minds en een sfeervolle afsluiting van uw feest. Ook de klassieke dansen zoals Engelse wals, Tango en Weense wals behoren tot de mogelijkheden.

Een leuke, vlotte presentatie maken het tot een gezellig onderonsje met het publiek. De juiste muziek op het juiste moment, maken van uw feest gegarandeerd een succes.

Bijzonderheden

  • Evenement / feesttent.
  • Zondag t/m Zaterdag.
  • 5 uren.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven