Paparazzi

Al bijna 15 jaar een begrip

De band Paparazzi  boeken voor een optreden? Al bijna 15 jaar een begrip, wie kent ze niet? Is dit jaar vernieuwd! TOP entertainers, high energie, verfrissend en een up-to-date repertoire! Klaar om uw feest tot een groot succes te maken! Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Paparazzi.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Paparazzi-coverband met zangeres Boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Trouwpartijen, bedrijfsevenementen en meer

The Paparazzi Band doet meer dan 75 optredens per jaar bij met name trouwpartijen en bedrijfsevenementen.Paparazzi  bestaat uit zeer ervaren entertainers, enthousiast en gedreven! The Band speelt bekende, recente feestelijke hits. Variërend van the real floorfillers, dance classics, rock, pop en het Nederlandstalige repertoire.

Een uitbundige party

Ook staat de band Paparazzi bekend om de juiste sfeer binnen no time te creëren, de uitbundige party’s, close harmony-zang en de diversiteit in muziekstijlen en nummers. Naast een te gekke performance on stage worden de optredens door een fantastisch team van geluid en licht tot in de puntjes verzorgd. De band brengt veel afwisseling in haar optredens waardoor het altijd boeiend blijft! Elk event is uniek en dat begrijpt de band maar al te goed. Door veel zaalhouders, klanten en fans wordt Paparazzi omschreven als professionele ras-entertainers die de juiste sfeer kunnen maken op elk event!

Coverband Paparazzi maakt van je feest een écht feest!

Ook akoestisch

Daarnaast kan de band Paparazzi ook de avond akoestisch starten, op het podium maar ook bijvoorbeeld bij de entree van de locatie.

Paparazzi boeken

Graag stellen wij de leden van Paparazzi aan u voor:

  • Daan
  • Giovanni
  • Esmee
  • Peter
  • Francois
  • Volkan

Paparazzi boeken voor een avondvullende show? Indien gewenst is voor de pauzes de Paparazzi dj bij te boeken, hierdoor non stop feest! Informeer rechtstreeks bij Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

Bekijk ook eens de website van Paparazzi

 

Terug naar boven