Pleun (winnares TVOH 2017)

Pleun  boeken

Pleun boeken voor een optreden? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle (TVOH) artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de winnares van The Voice Of Holland 2017 Pleun Bierbooms. Pleun Bierbooms (The voice of Holland).

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Pleun Bierbooms - TVOH arties zangeres boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Pleun

Pleun is nog maar 18 jaar, maar heeft desondanks al veel podiumervaring. Ze zit van jongs af aan op zangles en heeft de laatste jaren ontzettend veel plaatselijke talentenjachten gewonnen. Bij The voice of Holland viel ze direct op bij de coaches en het grote publiek. Met maar liefst alle vier de stoelen omgedraaid, was het prijsschieten voor Pleun na haar auditie. Ze koos uiteindelijk voor Waylon, die als eerste voor haar draaide.

Pleun was vanaf het begin af aan al de torenhoge favoriet en in de finale van de talentenjacht maakte de zangeres die rol volledig waar. Haar single What Hurts The Most werd door de kijkers met open armen ontvangen.

De winnares krijgt niet alleen een platencontract, ze mag ook optreden met de Toppers tijdens de concerten in mei en we gaan haar natuurlijk zien op de vele podia in heel Nederland.

Voor informatie en boekingen kunt direct contact opnemen met Buro voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven