Plork en de aannemers

Plork en de aannemers boeken voor je evenement of feest en beleef gegarandeerd een te gekke avond!Plork en de aannemers maken van elke gelegenheid een groot feest. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Plork en de aannemers

Plork en de Aannemers boeken band burovoormuziek.nl

Plork en de aannemers band

Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit.
Het kwartet uitgerust met een metselaar, stukadoor,  timmerman en een (B)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen.

Multi-inzetbaar op zowel festivals, discotheken, feesttenten of in het kleine cafe aan de haven. Nergens draaien deze heren hun hand voor om.
Een greep uit de afgelopen jaren: Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley. Daarnaast nog de vele optredens bij 3FM, Het glazen huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak.

Muzikaal gezien gaat het bij deze heren alle kanten op zodat zelfs Uw  Opa en Oma geslaagd kunnen terugkijken op een avondje Plork en de Aannemers.

Vaak zeggen de heren zelf: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!” Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba.Niets is deze heren te gek.
Zelfs liedjes waar U het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod!

Plork en de aannemers boeken

Als dit alles Uw interesse nog niet heeft gewekt dan weten de heren van Plork en de Aannemers het ook niet meer. Dus Boeren, Burgers en Buitenlui komt allen uit Uw luie fauteuil en ga deze Heren aanschouwen in den Lande.

Plork en de aannemers zijn te boeken voor  een show van 3 x 45 minuten.

Terug naar boven