Prima Vista Live

Energy, fun and music... "Live Sensation.

Prima Vista Live boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Prima Vista Live. Wilt u direct Prima Vista Live of een andere band boeken? Bel dan 088- 460 80 00

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Artiesten-bands-djs-kindershows-sprekers-animatie-boeken-burovoormuziek.nl
PrimaVista boeken-Realtime Showband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

Energy, fun and music… “Live Sensation”. Dat is wat PrimaVistaLive is. De energie spat van het podium met twee top of the bill frontmensen.

Ruben en Arlette zullen ervoor zorgen dat iedereen vol gas los gaat in de zaal en dat je met zere voeten, een schorre stem van het meezingen of een lamme arm van het luchtgitaarspelen op huis aan gaat! Samen met vier muzikanten zetten ze met plezier ieder festival, feest of podium op zijn kop! Zijn jullie klaar voor PrimaVistaLive, want PrimaVistaLive is in ieder geval klaar voor jullie!

Prima Vista Live boeken

De band Prima Vista Live is te boeken voor een show van 3 x 45 minuten.

De samenstelling van de band is als volgt: Arlette – leadzang Ruben – Leadzang & slaggitaar Raymond – Leadgitaar & backings Dennis – Basgitaar Herbert – Toetsen & backings Henrico – Drums & backings

Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor de band Prima Vista Live. Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

Meer acts als Prima Vista Live

Terug naar boven