Project X

The party you’ve only dreamed about!

Project X boeken

Coverband Project X boeken? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Coverband Project X. Wilt u direct Coverband Project X of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Project-X coverband Boeken

Wie zijn Project X?

Project X is een ultra modern strijdtoneel van spektakel, muziek en beeld. Vijf strak gestylde, strijdlustige partysoldiers met veel energie, staan garant voor een geweldige show! Project X is het “boss-level” onder feesten, a virtual game of music. Ben jij de onvermoeibare strijder die het energieke gevecht tegen de eindbazen van Project-X aan durft te gaan? De warm-up van de avond wordt verzorgd door een eigen support act. Een lekkere binnenkomer voor het publiek dat zichzelf al laat gaan op de beats van de band. Nietsvermoedend voor dat wat komen gaat!

Het wordt donker, dekking zoeken heeft geen zin meer. Het doek valt, vanaf dat moment wordt je meegezogen in de wereld van Project-X. Een spervuur aan hits valt je aan! De charts van Spotify en Apple Music worden in sneltreinvaart live leeggetrokken. Je zal al je party skills in de strijd moeten gooien om het bij te benenZe hebben de experience, the looks, the power en the attitude voor een oververhitte avond. De werkelijkheid zal even niet meer bestaan.

Pas na de big bang gaat de powerknop op off en zul je het weten. Is het game over of ga jij voor the next level?

Project X…….. “I was there”

Project X boeken

Project X is in te huren voor een energieke show van 1x 45 minuten en 2 x 60 minuten.

Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor van de band Project X, neem voor aanvullende informatie en beschikbaarheid vrijblijvend contact op met team van Buro Voor Muziek >> 088 -460 8000

Bekijk ook eens de site van de band zelf >> This is Project X

 

Terug naar boven