Rembrandt

Feestband Rembrandt is een populaire allround coverband met een uniek geluid!

Rembrandt boeken en non stop feest!

Rembrandt boeken voor een optreden en 100% meezing/ meefeest garantie! De Rembrandt DJ kan de pauzes invullen hierdoor non stop feest! Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle populaire artiesten, bands zoals Rembrandt, Perfect Showband, The Euros en Dirty Daddies  kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Rembrandt.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Artiesten-bands-djs-kindershows-sprekers-animatie-boeken-burovoormuziek.nl
Rembrandt boeken, coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Rembrandt band

Feestband Rembrandt is een populaire allround coverband met een uniek geluid! De band heeft een frisse en moderne uitstraling. De band bestaat uit zes verschillende persoonlijkheden. Rembrandt doet meer dan alleen muziek maken, op interactieve wijze wordt het publiek betrokken en vermaakt. Door het unieke stemgeluid van de drie leadzangers en Marloes is het repertoire van Rembrandt voor elke doelgroep invulbaar. Gecombineerd met veel enthousiasme en alleen maar herkenbaar meefeest repertoire is de band Rembrandt een veel geboekte band voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Door de jarenlange ervaring voelt Rembrandt aan welke muziekopbouw en invulling een feest nodig heeft. Van easy listening tijdens een gala/diner dansant tot een spetterende show op een evenement of op een dorpsplein.  De band Rembrandt heeft een avondvullend programma. Non stop feest gewenst? De Rembrandt DJ kan naar wens de pauzes invullen!

Rembrandt boeken

De actuele line-up van Partyband Rembrandt:

  • Pauli Leadzang
  • Marloes Leadzang
  • Jeffrey Leadzang / Keyboards
  • Vincent  Leadzang- Bas gitaar
  • Clemens Drums

Rembrandt dé band voor je bruiloft, bedrijfsfeest, tentfeest, personeelsfeest, kermis!

Boekingen Rembrandt band

Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor voor de band  Rembrandt. De band Rembrandt is te boeken als 5 persoonsformatie. Tevens kunt u gebruik maken van de Rembrandt DJ in de pauzes. Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven