Rob de Nijs

Wilt u Rob de Nijs boeken vanwege zijn enorme talent, de grote hits die hij heeft gescoord of puur vanwege zijn charmante verschijning? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle Nederlandstalige artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Rob de Nijs.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Rob de Nijs boeken, Nederlandse zanger boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Rob de Nijs

Rob de Nijs werd geboren op tweede kerstdag, in 1946 in Amsterdam. Hij stort zich vanaf 1960 op muziek en zit daarom in 2000 al 40 jaar in het vak. Hij start in een band genaamd de Apron Strings, maar verder gaat hij verder als Rob de Nijs en de Lords. Rob de Nijs laat zich in die tijd inspireren door Cliff Richard and the Shadows.

40 jaar hits van Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al tijden in het vak, waardoor u hem al tientallen jaren kunt boeken. Het heeft hem echter 30 jaar gekost om een echte grote hit te scoren, met ‘Banger Hart’. Het nummer staat wekenlang op nummer 1 in de top-40, waardoor hij vanaf dat moment landelijk bekend is. Eind 2002 ontvangt hij een Edison award, als waardering voor al zijn prestaties. U kunt Rob de Nijs boeken om zijn meest bekende nummers, maar ook om de juweeltjes die het grote publiek nog nooit bereikt hebben. Ondanks meer dan 40 jaar aan hits en grote optredens denkt Rob de Nijs nog lang niet aan stoppen. Bent u benieuwd naar de kosten van Rob de Nijs en wilt u hem inhuren?

Rob de Nijs boeken

U kunt Rob de Nijs boeken voor een show (tape act) van 45 minuten. Hij zingt een aantal van zijn grootste hits en zorgt ervoor dat het publiek een heerlijke tijd heeft. Uiteraard kunt u Rob de Nijs inhuren voor een bedrijfsfeest, maar ook een privéfeest of een ander evenement. Rob de Nijs staat overal voor open en komt de sfeer er graag inbrengen.

Direct Rob de Nijs inhuren, bel dan Buro Voor Muziek o88-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

Foto: William Rutten

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven