Ronald Moray

Ieder feest en evenement is anders en uniek. Met Ronald Moray  als tafelgoochelaar en podium goochelaar al meer dan 15 jaar een groot succes bij bedrijven en privé-feesten in Nederland. Ronald levert “Magisch Maatwerk”. Deze Nederlands Kampioen Goochelen stelt standaard alles in het werk om zijn goochelact zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de doelen van uw bijeenkomst. In zijn goochelshow gaat Ronald daarom tekstmatig en qua acts in op de aspecten die uw bedrijf kenmerken. Hij faalt nooit om het enthousiasme binnen uw organisatie naar uw gasten toe uit te stralen.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Ronald Moray goochelaar boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Meer informatie over Ronald Moray

Het visuele spektakel van deze topgoochelaar zorgt ervoor dat uw bedrijf op een unieke wijze gepresenteerd wordt. Met kleine en persoonlijke goocheltrucs breekt Ronald het ijs tijdens een receptie, maar met hetzelfde gemak tovert hij ook de directeur tevoorschijn op een groot podium. Tijdens een bedrijfsborrel wordt een van uw collega’s de ster van de avond wanneer hij of zij samen met Ronald het podium betreedt en met de toverstok zwaait.

Ronald is een zeer toegankelijke artiest. De vereisten van zijn goochelact zijn minimaal, waardoor u – de opdrachtgever – geen omkijken naar hem hebt. Tegelijkertijd zal Ronald’s aanwezigheid voor uw gasten niet onopgemerkt blijven. Met zijn kwaliteiten bezorgt hij hen een onvergetelijke avond.

Ronald Moray boeken

Hoewel een goochelaar nooit zijn geheim verklapt, kunnen we stellen dat goochelaar Ronald Moray’s geheim tot zijn succesvolle carrière is, dat hij pas tevreden is wanneer de impact van zijn show uw verwachtingen overtroffen heeft. Buro Voor Muziek informeert u graag naar de mogelijkheden tot het boeken van goochelaar Ronald Moray.

Niet voor niets werd topgoochelaar Ronald Moray uitgenodigd om op te treden voor alle staatshoofden in Europa en de leden van ieder koninklijk huis ter wereld tijdens het huwelijk van haar zoon Willem-Alexander met prinses Maxima.

Als laatste student van “de wereldkampioenen producent” Henk Vermeyden won Ronald niet alleen het Nederlands Kampioenschap Goochelen, maar behaalde hij in 1988 ook de hoogste onderscheiding tijdens het WK Goochelen in de categorie “Mentale Magie”. Twee jaar later in 1990, wist deze goochelkampioen de voorpagina van iedere krant te halen door zijn mentale gaven in praktijk te brengen en de volledige uitslag van het WK voetbal te voorspellen!

Niet alleen de koninklijke familie waardeert Ronald’s unieke stijl van interactief goochelen, maar ook collega-goochelaars uit Amerika erkennen zijn ervaring. Zij nodigden hem uit om in het prestigieuze “Magic Castle” in Hollywood zijn kunsten te komen vertonen. Voor het Nederlandse leger vervulde Ronald een bijzondere rol door begin 2010 op te treden voor de Nederlandse troepen in Afghanistan. En ook de Bollywoodsterren in India tijdens de McDowell Signature (2011) waren sterk onder de indruk van deze goochelaar.

Topgoochelaar Ronald Moray is niet aan grenzen gebonden. Geen wonder, hij kan zich presenteren in zowel het Engels, Frans, Duits én Nederlands. Geen van uw gasten zal zich buitengesloten voelen.

Inmiddels is Ronald begonnen met het delen van zijn ervaring en het op weg helpen van een komende generatie goochelaars. Tussen 2003 en 2009 was hij de President van de Nederlandse Magische Unie (NMU) en nu vervult Ronald de rol van juryvoorzitter tijdens de jaarlijkse Nederlandse Goochelkampioenschappen.

Een unieke combinatie van humor en interactie maakt goochelaar Ronald Moray een Frank Sinatra onder de goochelaars en een favoriet op kwaliteitsfeesten:

Van het koninklijk huis tot bij u thuis!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven