Sesam Sensation

Een sympathiek en hecht team dat elkaar en het publiek feilloos aanvoelt.

Sesam Sensation boeken

Sesam Sensation boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Sesam Sensation. Sesam, één van de beste en meest actuele allround coverbands uit het circuit, is een graag geziene gast in veel discotheken, feesttenten én kermissen. De formatie van Sesam is een samenwerking tussen 6 top entertainers. De leden hebben alles al meegemaakt. Van het begeleiden van top artiesten tot het neerzetten van een megaparty in elke muziektempel in Nederland.

Wilt u direct Sesam Sensation of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Sesam Sensation boeken. Coverband boeken.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Sesam Sensation

Sesam, één van de beste en meest actuele allround coverbands uit het circuit, is een graag geziene gast in veel discotheken, feesttenten én kermissen. De formatie van Sesam is een samenwerking tussen 6 top entertainers. De leden hebben alles al meegemaakt. Van het begeleiden van top artiesten tot het neerzetten van een megaparty in elke muziektempel in Nederland. Sesam is een sympathiek en hecht team dat elkaar en het publiek feilloos aanvoelt. Sesam speelt overal en is voor elke gelegenheid te boeken. Het repertoire: werkelijk alles!

Mix een knotsgekke zangeres met een waanzinnige zanger, meng daarbij 4 fenomenale muzikanten en voeg als laatste een stortvloed aan songs toe…

…en je hebt SESAM SENSATION!

Vanaf de eerste minuut knallen ze met een onbeschrijflijke energie van het podium! Iedereen gaat helemaal los op de nieuwste hits en op de grootste classics. Clichés benoemen heeft geen zin; deze beleving moet je gewoon écht ervaren!

Sesam Sensation is met 2 Awards op zak een van de meest geboekte bands ooit! Niet voor niets “The Must Have” voor feesttenten, festivals, events & clubs.

Samenstelling

Graag stellen wij de leden van Sesam aan u voor:

  • Jantien: Zang, Dans
  • Sebastiano: Zang, Dans
  • Xander: Basgitara, Gitaar, Zang
  • Peter: Drums, Percussie, Zang
  • Stef: Gitaar, Toetsenist, Percussie, Zang
  • Paul: Toetsenist, Zang

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven