Sheila Timmerman

Sheila Timmerman boeken voor uw evenement? Op heerlijk easy listening niveau zichzelf begeleidend op piano en gitaar zingt Sheila Timmerman de allergrootste hits. Puur, live en prachtig! Burovoormuziek.nl is het boekingskantoor voor al uw artiesten, bands, dj’s en acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over Sheila Timmerman.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Sheila timmerman boeken akoestische act

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Sheila Timmerman

Veelzijdigheid is het belangrijkste kenmerk. Sheila Timmerman zingt terwijl ze zichzelf begeleidt, puur op de achtergrond. Ze wisselt de piano met het grootste gemak in voor de gitaar. Op heerlijk easy listening niveau puur, live en prachtig! Mede door de flexibele stem van Sheila en haar brede interesse, is zij in staat vrijwel ieder genre te spelen. Dit maakt dat zij dé sfeer kan creëren, die u nodig heeft om elk soort samenzijn, tot een heel mooi, bijzonder, intiem,gezellig moment of herinnering te maken. Sheila heeft repertoire vanaf de jaren 70 tot de grootste hits van nu. Enige uitzondering is Nederlandstalig/schlager repertoire.

Sheila Timmerman boeken voor:

  • Huiskamerconcert
  • Tuinfeest
  • Opening/ Gala/ VIP-avond etc.
  • Open dag monumenten/landhuizen etc.
  • Trouwdag (ceremonie, diner)
  • Diner
  • Wijnproeverijen

Er zijn vele momenten denkbaar waarbij het zeer gewenst is  dat er heerlijke, vaak herkenbare en ‘helemaal echte’ muziek gemaakt wordt. Dat zijn momenten die u met een gerust hart aan Sheila kan overlaten. Sheila werkt met een zeer compacte geluidsset en licht evenals een stagepiano en semi-akoestische gitaar.

Sheila kan enkele bijzondere songs komen brengen op een belangrijk gebeuren, of juist avondvullend achtergrondmuziek verzorgen. Qua ruimte is een podium of plek van ongeveer 2×3 meter (minimaal) voldoende.

Burovoormuziek.nl is het exclusieve boekingskantoor van Sheila Timmerman.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven