Sjieke Bazen

Sjieke Bazen boeken voor je evenement? Gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks wordt ieder festival en iedere tent en club van top tot teen afgebroken. Meer informatie over Sjieke Bazen of andere toffe DJ-act als BeatcrooksBende van Ellende en Luftwaffel boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Sjieke Bazen boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Sjieke Bazen?

Gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks wordt ieder festival en iedere tent en club van top tot teen afgebroken. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie! De mc/dj combinatie stond niet voor niets al op gerenommeerde festivals als Dutch Valley, Dreamfields, Hockeyloverz, Matrixx at the Park, Emporium en Defqon1. Geboren feestbeesten gegoten in een Sjiek jasje!

Sjieke Bazen boeken

Sjieke Bazen boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Sjieke Bazen neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Sjieke Bazen of als je meer informatie wilt over Sjieke Bazen en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Meer toffe DJ-Acts boeken?

Terug naar boven