SPOT!

Alle grote hits te spelen, zowel oude als gloednieuwe.

Coverband SPOT! boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over coverband SPOT! SPOT! is dé band van nu. Vol beweging, energiek, muzikaal topniveau, uitgekiende show mét special effects. Na het winnen van vele harten in het oosten is nu ook de rest van Nederland aan de beurt: SPOT! verovert ook jou!

Wilt u direct coverband SPOT! of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
coverband-spot-boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn SPOT!?

Coverband SPOT zijn jong, enthousiast en spelen alles waar het publiek om vraagt! Van Jan Smit tot ACDC, écht alles van A tot Z!” Jaja, die zin (of iets wat erop lijkt) heeft u waarschijnlijk al wel genoeg gehoord. Wat maakt SPOT! nou tot een unieke beleving?

Coverband Spot! speelt alle grote hits

SPOT! is er in geslaagd om als band alle grote hits te spelen, zowel oude als gloednieuwe. De band speelt bijna alles in medley-vorm, speelt de allernieuwste nummers en plakt alles aan elkaar. Kortom SPOT! is een band die speelt als een DJ. Bovendien begrijpt de band dat het publiek na verloop van tijd gewoon mee wil zingen en zeer waarschijnlijk het zogenaamde ‘hossen’ (høken, zoals dat bij de band in de buurt zo mooi heet) niet mag ontbreken. De band bestaat voornamelijk uit muzikanten van verschillende Nederlandse conservatoria (Zwolle, Tilburg) en beschikt daardoor over een grote muzikale klasse.

Fenomenaal licht en geluid

Ondersteund door het  professionele licht- en geluidsbedrijf beschikt SPOT! over fenomenaal geluid en een flitsende lichtshow. Dit in combinatie met een gezonde overdosis energie zorgt voor de unieke beleving waar wij garant voor staan. Om een duidelijk beeld van een SPOT!-show te krijgen, klik dan op onderstaande  button “video”

Feestband SPOT ziet u natuurlijk ook graag bij één van de optredens in het land!

Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven