Strictley Elvis by Of Course

Een spetterende show die de bekendste Elvis Presley nummers ‘live’ speelt.

Strictly Elvis boeken

Strictly Elvis voert u mee door het repertoire van Elvis Presley. Deze Elvis Show, gebracht door de formatie Of Course,  is een spetterende show die de bekendste Elvis Presley nummers ‘live’ speelt. Het is een ware aanvulling voor elk festival, theater of evenement. Deze band laat zich niet met ander Elvis coverbands vergelijken.

Buro Voor Muziek boek uw artiest en acts

Biografie

De moderne manier waarop Of Course het werk van Elvis Presley interpreteert (dus niet imiteert) zorgt voor een onvergetelijke avond, niet alleen voor de Elvis fans maar voor iedere muziek liefhebber. Dus ook geen witte pakken en vetkuiven, alleen de muziek telt; een afgerond verhaal, ‘live’ gespeeld door een klasse band.

Na een zinderend intro van That’s All Right My Mamma gevolgd door Blue Suede Shoes, Burning Love, Just Can’t Help Believin’, Suspiciouse Minds en vele andere bekende songs, komt het publiek meestal wel los. Zoals u zich wellicht van Elvis herinnert dat hij altijd een babbeltje zal maken, ietwat brutaal de mensen zal uitnodigen om mee te rock & rollen of een romantische moment met hem te delen tijdens een ballade. Het maakt daarom ook niet uit of mensen er zin in hebben of niet, de wil om mee te doen overheerst.

In een afwisselende show laat de band het repertoire van The King de revue passeren. Vanaf het allereerste moment dat hij in de Sun Studio binnenwandelde tot eind jaren zestig waar hij Las Vegas definitief achter zich liet. Een muzikaal eerbetoon aan the one and only ‘King of Rock ‘n’ Roll’, de man die aan de bakermat stond van de hedendaagse popmuziek. In deze show, die de meeste facetten van zijn imposante carrière belicht, staat maar één man centraal: Elvis Presley.

Of Course heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van Nederlands’ betere ‘Golden Oldies’ bands. Ook buiten de grenzen, o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland traden zij reeds met veel succes op. Zij beschikken over een meer dan avondvullend ‘Goud van Oud’ repertoire van de diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare muziek; van Foxtrot  tot Jive, aangevuld met Rock & Roll, Country, Sixties en Seventies klassiekers. Een band die niet het geijkte fifties- en sixties repertoire speelt, maar oldies in een eigentijds jasje.

Bijzonderheden

  • Januari t/m December.
  • Maandag t/m Donderdag.
Terug naar boven