Strike 2

STRIKE2: EEN MUZIKAAL SPEKTAKEL!

Strike 2 is een allround pop/rock coverband met een energieke show. De band heeft een eigen stoere sound! Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Strike 2.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Strike 2 de allround pop/rock-coverband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Strike 2

STRIKE2: EEN MUZIKAAL SPEKTAKEL!

Allround covers. Pop-Rock covers. Hoe je het ook wilt noemen, Strike2 uit de omgeving Oss is een pittige coverband met een eigen ‘stoere’ sound!

Vol enthousiasme en met een overdosis aan energie nemen ze je mee in een muzikale trip door de laatste 4 decennia! Van AC/DC via Queen naar de Spice Girls, en van de klassiekers uit de 80/90′s, via rustige ballads, naar medley’s en mash-ups.

Zet deze 5 vrienden op een podium en het resultaat is een ongeëvenaarde liveshow met veel interactie met het publiek, waar de muzikaliteit, de energie en het entertainment vanaf spat.

Strike2 voelt zich overal thuis. De band is bekend en gewild in feesttenten, kroegen, studentenfeesten, bruiloften en festivals. Strike2 speelde in een volle 013 in Tilburg (2x), een uitverkochte Effenaar in Eindhoven, de Heere van Amstel in Amsterdam en stond in het voorprogramma van Kensington.

Strike 2 boeken

Wil je het spektakel nóg groter maken? Dat kan! Naar wens worden de grote show elementen uit de kast getrokken: variërend van een prachtige lichtshow tot een douche van confetti, knallende CO2 kanonnen of stage flames!

Durf jij het aan??!!

Direct Strike 2 boeken, neem dan contact op met Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

Terug naar boven